Banner-700D-3G-Hello-7Q-Facebook

Conectivitatea la internet devine din ce in ce mai importanta si, avand in vedere calitatea tot mai ridicata a retelelor 3G, un gadget care sa adune cele mai bune calitati ale comunicarii este probabil cel mai bun lucru ce se poate intampla unui pasionat de tehnologie. De aceea, UTOK Hello 7Q si 700D 3G sunt doua dintre tabletele care te vor surprinde prin versatilitatea de care dau dovada.

Pentru cei ce vor totul

Daca doresti un plus de performanta, UTOK Hello 7Q iti aduce puterea procesorului Quad Core la 1.3 GHz si grafica de exceptie a cipului grafic Mali 400MP2. Aplicatiile complexe ruleaza perfect pe ecranul luminos de 7 inch, iar conexiunea 3G asigura sincronizarea permanenta a datelor tale, precum si posibilitatea de a posta de oriunde mesaje, fotografii si clipuri video pe retelele sociale preferate.

UTOK Hello 7Q

UTOK Hello 7Q este tableta perfect adaptata nevoilor tale de conectivitate. Pe langa viteze 3G de pana la 21 MBs, UTOK Hello 7Q este insotitorul perfect de drum, gratie GPS-ului incorporat si a conexiunii Bluetooth 4.0 care te ajuta sa vorbesti in voie si in siguranta. Mai mult, datorita tehnologiei Miracast incorporate, UTOK Hello 7Q se poate conecta cu usurinta la un televizor compatibil, pentru acele momente cand filmele tale au nevoie de un ecran mai mare.

Functionalitatea si accesibilitatea au un numitor

UTOK 700D 3G este tableta pentru cei care doresc cat mai mult pentru un pret cat mai mic. Cu un procesor Dual Core, ecran de 7 inch, memorie RAM de 1 GB, stocare 8 GB si conectivitate 3G, UTOK 700D 3G este exemplul perfect al tabletei cu functiile unui smartphone. Descarca aplicatiile preferate, creeaza si editeaza documente, distribuie fotografii si navigheaza siteurile preferate si sunati prietenii indiferent de conexiunea de care ai parte!

Si, alaturi de beneficiile de care te poti bucura inca din prima zi de utilizare, precum o luna gratuita de melodii, filme, seriale, emisiuni si meciuri de fotbal si 100 de carti incluse, UTOK 700D 3G dispune de 5 ani garantie, pentru ca tu sa te bucuri mereu de tableta ta! In plus, poti oricand sa incerci noi moduri de a te distra, prin intermediul sutelor de mii de aplicatii puse la dispozitie de Magazinul Play.

Ambele tablete sunt destinate celor ce vor o conexiune permanenta de date, tot ce ramane sa faci este sa te hotarasti care este potrivita pentru tine: UTOK Hello 7Q sau UTOK 700D 3G?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.