60421114

Studioul de film infiintat de Steven Speilberg, DreamWorks, lucreaza in prezent la DreamTab – o tableta Android de 8 inch, dedicata exclusiv copiilor.

Conform postului TV Astro Awani, care citeaza AFP, pe piata tabletelor mai sunt destule astfel de produse pentru copii, insa ceea ce face ca DreamTab sa fie diferita este continutul exclusiv pe care il va avea, precum si suportul pentru stiloul virtual.

Continutul respectiv va fi livrat prin aplicatiile speciale DreamWorks si update-urile regulate ale companiei, bazate pe caractere si programe educationale noi, care vor urma liniile trasate deja de filmele sale binecunoscute. Acest lucru va insemna tintirea unei piete cu potential foarte mare, tinand cont de faptul ca DreamWorks Animation este casa lui Shrek si Kung Fu Panda.

Si, desi tableta se va axa in special pe publicul-tinta al copiilor, va exista si un mod dedicat adultilor, care vor putea folosi DreamTab la fel ca pe oricare alta tableta cu Android.

DreamTab va fi lansata publicului larg in primavara anului 2014, insa prima aparitie in media o va face la targul international CES 2014, pe 7 ianuarie.

Conform Atro Awani, care citeaza New York Times, tableta va avea un ecran de 8 inch si va costa mai putin de 300 de dolari, insa se intentioneaza si construirea unei variante de 12 inch.

Pentru al treilea an consecutiv, StirileProTV.ro va vor prezenta si in 2014 cele mai importante lansari din tehnologie in direct din Las Vegas, unde se desfasoara CES, Consumer Electronics Show, intre 7 si 10 ianuarie. George Buhnici va transmite LIVE, fiind singurul corespondent din Romania la acest eveniment, cel mai important show de tehnologie din lume.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.