Prin serviciul de placari cu lemn de la Artisan de Maison iti redefinesti stilul casei tale. Fiind o metoda practica si de bun-gust, aceasta este potrivita atat in holuri sau bai, cat si in livingurile spatioase. Folosita initial ca metoda de a izola termic casa, placarea cu lemn este utila si in spatiile reci sau zonele cu trafic intens.

In bucatarii de exemplu, prin serviciul de placari cu lemn poti imbina utilul cu placutul. Lemnul de pe pereti pastreaza caldura in camera si-i protejeaza totodata de stropii de ulei sau mancare. De asemenea, lemnul nu afecteaza sanatatea copiilor si este total eco-friendly.

Aspectul camerelor este unul sofisticat, plin de rafinament, indiferent de culoarea aleasa. Specialistii in mobilier si decoratiuni de la Artisan de Maison pot realiza o gama vasta de culori pentru serviciul de placari cu lemn. Culoarea este cea care contribuie la starea de bine a familiei, oferind totodata si o armonie usor de observat.

Pentru a crea un aspect inspirat de cabanele montane, poti folosi lemnul natur lacuit. Bucatariile rustice sunt din nou in trend, iar cu rafturile din lemn texturat si cu peretii din acelasi material, poti completa designul acestei camere.

Folosit si in decorarea bailor, serviciul de placari cu lemn confera un cu totul alt look. Moderne si elegante, baile cu lemn alb sau inchis la culoarea par rupte din revistele de design asiatic. Mizand pe o cromatica simpla, alb-negru sau bleu-alb se creeaza totodata si un dinamism estetic.

Alaturi de un lavoar de lemn, baia va fi complet mobilata si utilata. Pentru a fi mai rezistent chiar si in mediile umede, lemnul este tratat special impotriva apei si a factorilor de coroziune. Lambriul folosit este 100% realizat manual si personalizabil pe orice dimensiune. Astfel, fiecare casa va capata un aspect original, pastrand amprenta proprie a stilului preferat.

Fie ca este folosita o estenta de frasin, stejar sau cires, aceste piese decorative iti asigura un decor inedit, plin de poveste. Cu linii drepte moderne sau cu modele geometrice, lemnul folosit este o lectie de stil si arta.

Pentru casele moderne este indicat lemnul alb sau gri deschis cu linii simple. Pentru cei care iubesc stilul vintage baroc, se pot aplica bucati de lambriu din lemn natur cu diverse modele sculptate.

Oricare ar fi preferintele in materie de decoratiuni interioare, cu Artisan de Maison poti va viata ideilor tale. Fie ca lucrezi cu arhitecti personali sau vrei sa apelezi direct la echipa Artisan de Maison, poti obtinea acea “dream house”, cu serviciul de placari cu lemn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.