404 Not Found


nginx
Cum Iti Faci Un Site Gratuit Si Rapid Prin uCoz – TechMagazin

magazinucoz2wefqr

Expresia “lumea se muta pe internet” capata din ce in ce mai multa credibilitate deoarece asa cum stiti ziarele si publicatiile tiparite dispar si se muta in mediul online. Si cu siguranta fiecare dintre noi se pricepe la un domeniu si are ceva de transmis iar in zilele noastre nu trebuie sa fii programator sau sa ai vreo facultate in domeniu pentru a-ti face un forum ,un website sau un magazin online.

Sunt multe platforme gratuite ce iti ofera toate instrumentele necesare pentru a-ti creea propriul site. uCoz.ro este una dintre ele si are avantajul principal de a fi gratuita si complet in limba romana pentru ca tu sa-ti faci propriul site in numai cateva minute fara cunostinte solide in domeniu.

Si cum piata tabletelor si telefoanelor mobile a explodat in ultima perioada si cei de la uCoz s-au adaptat, orice site creat pe aceasta platforma este optimizat pentru aceste platforme, adica responsive. Un alt avantaj este acela ca ai acces complet la  HTML5/CSS3 ceea ce inseamna ce il poti customiza dupa bunul tau plac, cu ceva cunostinte web. Ce poate fi mai simplu?

Poti chiar sa-ti incepi propria afacere si sa-ti deschizi un magazin online prin platforma uCoz, avand la dispozitie tot suportul necesar. Este gata rapid in cativa pasi, gratuit si usor customizabil. Acesta este unul dintre putinele servicii cu plata, iar planul premium Magazin  poate fi achizitionat cu 9.99$/lună. In plus, platforma ofera  proprietarilor de magazine posibilitatea de a vinde un numar nelimitat de produse, precum si de a primi plati de la clienti prin carduri bancare  debit/credit sau PayPal!

Ai o gramada de instrumente la indemana: peste 250 de teme disponibile din care o poti alege pe cea preferata, iti poti asocia site-ul cu un domeniu .ro, mii de widget-uri, module, suport tehnic rapid, spaţiu de stocare nelimitat, etc.  Mai mult, ai la dispozitie un forum dedicat prin care poti invata lucruri noi sau poti interactiona cu alti utilizatori ai platformei- in caz ca ai nevoie de asistenta, un blog de unde aflii noutatile dar si o pagina de Facebook.

Turul sistemului uCoz pentru a te convinge de cele ce am spus pana acum. Statisticile despre uCoz.ro sunt impresionante si includ o activitate de 9 ani pe piata, milioane de website-uri active in mai multe limbi si 150 milioane de accesări ale site-urilor zilnic ceea ce demonstraza ca este o platforma serioasa si de incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.