404 Not Found


nginx
Aplicatii pentru luna reducerilor: PayPal – TechMagazin

500Q-hd-paypal

Astazi veti afla mai multe despre cum puteti folosi smartphone-ul sau tableta pentru a achizitiona produse la preturi foarte bune. Una dintre cele mai populare metode este PayPal.

Ce este PayPal?

PayPal este un serviciu de transfer al banilor, care functioneaza in 203 tari si are peste 148 de milioane de utilizatori. Totodata, PayPal reprezinta una dintre cele mai raspandite modalitati de plata pentru site-urile internationale de e-commerce, iar de aici lucrurile devin interesante.

Cum ai parte de reduceri

Exista produse care nu ajung sa fie comercializate in Romania, un bun exemplu fiind cele din categoria hainelor. Crearea unui cont presupune existenta unei adrese de email valide si un card de debit. Daca aveti aceste elemente, puteti trece la alimentarea contului PayPal cu suma care va convine si puteti profita de reducerile pe care le gasiti pe site-urile internationale.

Bonus din partea PayPal

Una dintre surprizele placute PayPal tine de parteneriatele cu diferiti producatori sau dezvoltatori de aplicatii, ce aplica reduceri chiar de 60% pentru perioade limitate de timp. Acesta este doar un exemplu de reduceri, insa vrem sa stim ce reduceri sunt importante pentru voi si, binenteles, daca ati folosi PayPal.

*PayPal poate fi accesat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.